stoineff

Идеи за създаване на фирма, която може да стартира веднага

Има много причини, поради които хората искат да регистрират фирма и да започнат собствен бизнес. Желанието на хората да работят за себе си е основен фактор за невероятния брой стартиращи фирми, които се отчитат всяка година в държавните институции в България. За да започне бизнес, човек се нуждае от печеливша идея и определени ресурси.

Фирма за консултантации за ипотечни кредити


Това е добро бизнес предложение за самостоятелни предприемачи, които биха искали да спечелят пари от процъфтяващия бизнес за предотвратяване на възбрани, промени по ипотечни кредити и бързи продажби. Разбира се, човек трябва да има значителен опит в ипотечния бранш и да бъде професионално квалифициран, за да консултира хората кои са най-добрите начини за справяне в техните ситуации. Тъй като повечето ипотечни специалисти са наети, или от застрахователни компании, или от ипотечни кредитори, бизнесът може да се надява да се утвърди само чрез реферали. По принцип хората предпочитат да работят със специалисти, които са наети (или посочени) от застрахователни компании, а не с тези, които са заети от заемодателя. Това е така, защото частните ипотечни застрахователни компании губят повече, ако ситуацията на неплатилия не бъде разрешена по най-добрия за тях начин. По тази причина кредитополучателите предпочитат съвети от неутрални или независими кредитни консултанти. За да започнете това начинание, ще ви трябва широка мрежа в застрахователния бранш. Първоначална инвестиция няма и можете да разчитате на публичност „ от уста на уста“ или да отпечатате няколко рекламни листовки, за да се представите на пазара.

Фирма за кредитни консултанти


Услугата за кредитна консултация действа като посредник между банките и кредитните компании и потребителя, като помага на последния да избере най-подходящото за себе си поведение на кредитния пазар. Въпреки че потребителят винаги може да задава въпросите си директно към кредитните компании, най-добрият вариант за потребителя да се справи с проблемите си е да поиска мнение от независим кредитен консултант. Например, ако един човек се окаже във финансова затруднена ситуация и не може да погаси свое задължение на време, това може да не бъде записано Централния Кредитен Регистър. С други думи, салдото по дълга след може да бъде причина за създаване на отрицателна кредитна история. В такива случаи фирмата за кредитни консултации може дапомогне със съвети и препоръки как кредитопотребителя да изчисти своята влошена кредитна история. Малък офис с 5-10 служители, за да започнете, ще е достатъчен за нуждите на вашия бизнес.

Фирма за провеждане на онлайн проучвания


Има компании, които са ориентирани към потребителите и тяхната роля е да извършват проучвания на данни, преди произвеждането на продуктови линии. Например, продукти като сапун, вафли, паста за зъби и други потребителски дълготрайни стоки имат най-различни марки на пазара. Всяка от тях се състезава с другите, следователно те искат да се погрижат за всички нужди на потребителите. Това е мястото, където изследователската фирма за услуги се включва в тяхна помощ. За да спестят своето време и усилия, големите компании предоставят изследователски пакети на малки фирми, които извършват досадната работа за тях. Вашата работа ще бъде да генерирате онлайн или лични анкети, които да се попълват от хората. Тук обикновено завършва изследователска услуга, но ако вече преминавате през този процес, може да искате да се включите и в документацията. Тя включва събиране, подреждане и формулиране на резултати, въз основа на изследователската работа. Фирмите, може да поискат и друга документация от вас, ако е необходимо. Тази комбинация използва всички ресурси ефективно и няма да се нуждаете от твърде голям капитал и да чакате дълго време той да бъде оправдан.



Източник: https://registracia-na-firmi.com/

related

новини 4755675134578475546

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item