stoineff

Какви допълнителни дейности могат да изникнат след монтажа на блиндираните врати



В 21 век на пазара съществуват многобройни серии и разновидности от блиндирани врати. Те се различават по дизайн, размер, характеристика и опция за закупуване на поръчкова такава (да бъде изготвена по поръчка с нестандартен размер; да бъде двойна; с ковано желязо; с различни цветове на панелите от двете страни; алармена система и други ). 

Най-важните разновидности са: 

Входна врата с УВ защита, подходяща за къща;

входна врата с панелна каса, подходяща за панелни жилища, без да е необходимо къртене; 

всички останали външни врати за тухлено жилище, където имаме огромно разнообразие от модели и серии. 



 

Подходящ строителен отвор

За да ви бъде монтирана блиндираната врата, важно условие е да имате строителен отвор, какъвто изисква харесаната от вас врата. В случай, че нямате допълнителната дейност, която ще ви изникне, е „допълнително къртене”.


Къртене

Тази дейност се свързва най-вече с много прах и разбити стени, та дори и плочки. Това обаче съвсем не е така. Ако къртенето се извърши от професионалисти с професионални уреди, щетите по дома ви ще бъдат сведени до минимум. Колкото до праха – няма как да се разминете без това „удоволствие”. 

Като се заговори за допълнително къртене, няма как да не споменем допълнителната дейност „демонтаж и къртене на лята метална каса”. Тази дейност съвсем не е задължителна. В днешно време на пазара съществуват входни врати с каса панел, която буквално обгръща лятата ви метална. Ако обаче решите да изберете традиционния начин с къртене – това удоволствие от къртене на лята метална каса ще ви създаде прах, успешен демонтаж, няма да имате щети по стените и пода ви, единствено ще ви се оскъпи. 

Изграждането на праг

Повечето врати с готово изграден праг, без да е необходимо доизграждане са металните врати. Ако обаче не държите толкова на готовия праг и сте си избрали входна блиндирана врата с Г-образен праг, допълнителна довършителна дейност ще имате да си доизградите прага с плочки, камъни, дървен материал, изцяло по ваш избор. Тази дейност не се извършва от монтажна група. 


related

Стоки и услуги 1130675659538451812

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item