stoineff

5 начина да имате гарантиран успех с избора си за входна врата



Току-що сте си купили ново жилище или просто е време да смените старата входната врата.Чудите се какво да изберете и дали то ще пази дома ви. Ще ви изброим 5 неща които ако следвате, ще ви чака гарантиран успех.

Къде ще монтирате вратата


Ако жилището ви е апартамент изборът Ви става доста по-богат. Може да изберете почти всяка врата на пазара, но ако става въпрос за къща и вратата Ви ще е изложена на атмосферни условия, то тогава трябва да търсите и разглеждате метални или в най-добрия случай блиндирани врати, които да са с UV защита на покритието, за да не се повредят от слънчевите лъчи и е хубаво вратата да е прахово-боядисана, за да се намали ръждата. Не Ви препоръчваме дървени или HDF поради факта, че при използването им за къщи след дългото излагане на влага ще се развалят.

Заключваща система


Тук важи правилото колкото повече, толкова по-добре. Може да подберете врата с две заключващи системи и като бонус допълнително резе. Също така може да обърнете внимание и на пасивните шипове, които влизат в касата при затваряне на крилото. Те допълнително спомагат за сигурността на дома ви.

Входна врата за панелно жилище


Живеете в панелно жилище и не искате да къртите, а и понякога сградата не ви позволява. Може да потърсите врати които изцяло прилягат на старата метална каса и ви спестяват къртене.
 

Дебелина на крилото


Бихме Ви препоръчали крило, което е между 7 и 9см с допълнително уплътнение, което допълнително да предпазва от изстудяване на помещението.

Пълнеж и структура на вратата


Ако искате вратата да е топло- и шумоизолирана може да обърнете внимание на врата с пълнеж от минерална вата, дали тя ще е стъклена или каменна - няма значение, и двете са с дишащи пълнежи. Хубаво е вратата да има метална рамка за допълнителна стабилност. Друг добър вариант за добра топлоизолационна плоскост е полистирена, който също се използва при направата на входни и алуминиеви врати.

related

Интериор 3983176569262384424

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item