stoineff

Детайлите, които придават стил на вашата врата


Би било риторично да се запитаме, можем ли да се превърнем в модни гурута при избора и поставянето на врати в дома ни. Ако се върнем в годините назад или попитаме нашите баби и дядовци, какви интериорни врати са се предлагали през изминалите години и имали ли са избор между модели, цветове, пълнежи, дръжки и т.н най-вероятно отговорът ще бъде отрицателен. В годините назад са се предлагали симпъл модели от масивни врати с дървесни цветове, без шарки и без избор на детайли и аксесоари.

В днешно време, може да бъдете дизайнер на нашите интериорни врати и да ги преобразите със собствен стил - „Истината е в детайла”.

Как можем да бъдем дизайнери на собствените си врати?

  • Можем да избираме между хиляди цветове и да открием мечтания за нас. За да изглеждат вратите ни още по-естетически красиви и дизайнерски направени от нас, можем да избираме между различни цветове на касата и крилото на интериорната врата. Този контраст се получава още по-добре, когато заложим на светъл цвят крило и тъмен цвят каса на вратата.
  • За входната врата можем да изберем един уникален, естетически издържам детайл – металната ни каса да бъде облечена с МДФ. Така входната ни врата ще изглежда много по-луксозно и би изглеждала по-завършена.
  • Детайл, за който малко от вас се замислят, че би придал красота и стил на Вашите врати  са дръжките. Те не са просто средство за отваряне и затваряне на вратата, а и аксесоар, който при правилен избор би стоял страхотно на вратата. Дръжките могат да придадат модерен и естетически издържан вид на вратата Ви. При избора на този аксесоар изявявате себе си като дизайнери и модни гурута. Малцина знаят, че се предлагат дръжки за врати с цвета на вратата, за да изглежда още по-завършена. С такъв тип дръжки показвате на гостите си, че носите естетическата красота в себе си и не правите компромиси дори с избора на дръжки.

related

новини бг 7679084515027230943

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item