stoineff

Иновативна технология при смяната на интериорни врати в панелно жилище?

 new-interior-doors-regarding-rare-elegant-timber-glass-idea-12.jpg

Предстои ви ремонт? Живеете в панелно жилище, искате да смените вратите си с нови и модерни интериорни врати, но старите ви врати са с метални каси, които са излети още при построяването на жилището.


Имате няколко варианта


Един от начините е с премахването на металната каса. Този процес е изключително сложен и е голямо предизвикателство за всеки един майстор. Без значение за входна или интериорна врата, изисква много труд за премахването на самата касата, води до много прах, мръсотия в цялото жилище и със сигурност ще ви доведе до допълнителни разходи за доизмазване на строителните отвори. Не бихме ви го препоръчали, особено ако искате да смените само вратите, ако ще правите цялостен ремонт и отворите са ви прекалено малки и тесни е допустим такъв вариант, но ще ви струва доста скъпо.

imageedit_4_9923484649.gif

Вторият начин е с директен монтаж върху лята метална каса. Използва се от доста време, но преди такъв вариант щеше да отнеме много сантиметри от ширината и височината на отвора ви, като стесняването можеше да достигне и до над 10см в ширина и 5см във височина, което прави невъзможно обзавеждането на жилището. Криеше се и риска новата каса да не покрие изцяло первазите на старата метална каса, но днес на пазара от скоро се предлагат нови врати с каси панел, които прилепват плътно на старата ви метална каса. Такава каса стесняват съвсем малко отвора ви, около 1-2 сантиметра, това е огромен плюс, защото ви дава шанса да се сдобиете с нови и стилни врати, връзващи се на сегашния или бъдещия интериор на жилището ви. 


Interior-Doors.jpg

Предимства на интериорните врати с каса панел


С нови врати старото ви жилище придобива обновена и модерна визия. Няма да го има къртенето, прахоляка и ще спестите доста финанси, защото демонтаж на лята метална каса струва доста и малко са хората, които биха се заели с такъв вид дейности, а като включим и измазване и оформяне на отвора, тази дейност ще ви струва в пъти повече, в сравнение с цената на една нова врата. 


Ако това решение ви се струва добро, не губете време отидете в близкия шоурум за врати и попитайте за това иновативно решение, интериорни врати с каса панел за директен монтаж върху стара лята метална каса, ще ви спестят доста неудобства и пари.


related

новини 1772338420825636244

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item