stoineff

Как да направим изборът си на интериорни врати по-бърз и лесен?

  


Определено в забързаното ежедневие, в което живеем искаме да направим възможно най-много неща за по-кратко време. Ако сте в процес на ремонт на старо жилище или обзавеждане на ново такова, след избора на цвят за стените, подови настилки, плочки за банята и т.н определено нямате много сили и нерви, които да влагате в още детайли по интериора.

Под внимание трябва да вземете, че изборът на интериорни врати  е много важен – и не трябва да се пренебрегва и да му се обърне внимание. В тази статия ще откриете няколко полезни съвета, с които да бъдете подготвени, за да може изборът Ви да стане по-бърз и по-лесен.

Размери на строителните отвори

Тук не говорим за най-точните размери, взети от три места на всяка равнина, а приблизителни размери, с които ще може да ви бъде предложена най-подходящата серия/модел врата за Вас. Това попада в случаите, когато няма да извършвате монтажа сами, а ще се доверите на фирма, която предлага тази услуга. В този случай техен представител идва на място и прави консултация и снемане на точните мерки. Ако монтажът ще се извършва от страна различна на продавача – определено трябва да вземете много прецизно и точно размерите си.

 



 

Цветовата гама

Като цяло най-трудният избор е между това дали интериорните врати да бъдат в светлата или в тъмната гама. Тук изборът Ви може да зависи от много неща – цветът на входната Ви врата, на стените, на подовата настилки, на мебелите и т.н. Просто имайте в предвид, че трябва да имате изградена концепция за това какъв точно акцент да бъдат вратите в дома Ви. Ако искате да се открояват и да се наблегне на тях, определено трябва да бъдат в контрастна гама на останала част от интериора Ви.

 

Дизайн

Тук колебанията доста често са между това – дали вратата да има стъкло или да бъде само с фрезовка. Модели със стъкло предимно се избират за помещения, в които искаме да влиза повече светлина или такива, в които посрещаме гости – всекидневна, хол, трапезария. Има доста „смели хора”, които дори предпочитат на спалните си да поставят такива врати – и това е тенденция в момента.

Ако имате отговори на всички тези въпроси, преди да пристъпите към закупуването на врати,  Ви гарантираме, че ще разберете колко лесно и приятно може да бъде това „задължение”.

related

новини бг 1795970101307675922

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item