stoineff

5 въпроса, които си задавате при избора на интериорна врата

 


Какъв стил да бъде нашата врата?

Това е първото нещо, за което трябва да помислите. Избирането на стила ще определи цялостното усещане във вашия дом. Трябва да обърнете голямо внимание на мащаба на стаята. Изборът на богато орнаментна интериорна врата в малко пространство ще изглежда натруфено. Можете да избирате между интериорни врати  с плътно крило, такива с фрезовка и остъклени. Ключът е в последователността, така че да има връзка между вратите и интериора.



Кое е най-подходящото покритие за нашите врати?

След като сте решили какъв да бъде дизайнът е време да помислите и за нейното покритие. Кое бихте предпочели, еко фурнир или може би гладката привлекателност на ламината или дори фолио. Вероятностно е да изберете еднакво покритие в по-голямата част от вашия имот. Въпреки това, един от нашите най-добри съвети за дизайн е да обмислите различни покрития, за да отразяват различни части на дома. 

Дали да изберем остъклени врати?

Остъклените врати са един страхотен вариант, ако искате да пропускате светлина в помещенията на своя дом. Много врати  имат остъклена опция и това е чудесно нещо, което трябва да знаете.



Колко здрави ще бъдат нашите врати?

Изберете материала

Той трябва не само да съответства на вашия дом. Можете да избирате от масивно дърво, НDF, остъклени, пчелна пита или ПДЧ. Масивните са красиви за спални. Не се чувствайте ангажирани само с един материал. Може да комбинирате остъклена на едно от помещенията и пчелна пита на друго.

пчелна пита
пчелна пита 

перфорирано ПДЧ
 перфорирано ПДЧ 







Кой е най-подходящият цвят за нашите интериорни врати?

Изборът на цвят е строго индивидуален. Най-често при малки пространства се подбират светли нюанси, благодарение, на които пространството оптически се увеличава. За по-елегантен вид се използват различни нюанси на сивото, в случай на интериор в студени тонове. При топлите тонове се препоръчват меки и слънчеви цветове, като златен дъб или императорска акация. А за по-смелите в избора на цвят се предполага венге или черна мура.


related

новини бг 5375369049026279243

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item