stoineff

Обзор на тенденциите: 6 от най-горещите дизайни на входни врати


1. ИЗЧИСТЕНИ ЛИНИИ

Занаятчийският стил е известен със своята проста форма и изчистени линии, които му придават постоянна сила и гъвкавост, както в съвременните, така и в традиционните домове. Входните врати създадени от занаятчия, създават отличителен външен вид с точното ниво на уединение, а достъпът до светлина може да бъде подчертан с интересни модели на решетки.

ec22ea7d5f5fc3fe82e08cef0234a6e8.jpg

2. „ПРИКЛЮЧЕНСКА ВРАТА”

Международните пътувания нараснаха през последните години и пътешествениците искат да върнат приключенията си у дома. Дизайните могат да предадат странност, като се използват акценти от ковано желязо, топли цветове и дъги от дъгообразен клен.

3. ЖЕНСКО УСЕЩАНЕ

Много пространства се преработват съобразно нуждите на съвременните жени. Включете биофилни елементи, смесени с бледи нюанси, луксозни докосвания и врати със стъкло. 

4. МАТОВО ЧЕРНА ВХОДНА ВРАТА

Тъмните екстериори за дома са актуална тенденция и се простират до входните врати. Матовото черно е популярен цвят за врата, създаващ изтънчена вибрация.

CPLP-4FI.jpg

5. ПЕРСОНАЛИЗИРАН РАЗМЕР

При подмяна и монтаж на входна врата, строителите, архитектите и ремоделистите се ограничаваха до закупуването на врата със стандартен размер и модифицирането на отвора, за да го приспособят. Сега те могат да поръчат конкретни ширини, височини и дълбочини на вратите, за да отговарят на точния размер на отваряне. Персонализираното оразмеряване означава много по-добро прилягане към външния вид на дома и намалено време за монтиране.

6. ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЦВЕТОВЕ

Докато белите врати остават популярни при собствениците на жилища, много хора търсят начини, по които домовете им да се открояват от съседите си, а един от начините за това е с уникален цвят на входната врата. Дизайнерите и спецификаторите могат да насърчат клиентите да: изберат цвят на петна, за да придадат на вратата от стомана или фибростъкло вид и текстура на дървена врата; използват остъклено покритие или просто да боядисат вратите в ярък, неочакван цвят – например тюркоазено или жълто глухарче.


related

Интериор 7420044732065524905

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item