stoineff

Дали играта Еarth 2 io е слeдващия Bitcoin или е просто измама (SKAM) . Мнения.

Какво е  Earth 2?


Първото нещо, което трябва да знаете за Еarth2 io е, че това е игра и  не е проектирана да бъде инвестиционен план. Да повторя отново това трябва да бъде разглеждано като игра. Еarth2 io или  (Земята 2) е цифров клонинг на Земята. По принцип географията на света е разбита на 5,1 трилиона плочки земя и разделени на три групи. (Клас 1, 2 и 3). Картира се в 1: 1, което означава, че е със същото измерение като Земята 1 (Истинската Земя) !

Онлайн сайтът на Earth 2 предлага възможност на своите потребители да купуват, продават и / или наддават за виртуална собственост. Проекцията на меркатор на световна карта, нарязана на виртуална мрежа от приблизително 10x10 метра, покриваща целия свят, е изобразена от наличната земя. Повечето първични технологии, доставени чрез уеб приложението, са изброени по-долу:

Сегментиран дигитален земен слой, съставен от повече от 5,1 трилиона уникално дефинирани виртуални земни плочки, покриващи цялата земна повърхност, проектирани за множество слоеве свързани данни и предадени на потребителя с невероятно високо качество (ограничено при 50 милиарда тираж за клас 1, 2, 3 и 4 земя)

Специфичен идентификатор, който се доставя незабавно на плочка за марка със и без статус на собственост.

Изглед на карта Изберете имот, който автоматично показва размера на имота, оценката, историята на търговията, информацията за собствеността, състоянието на транзакцията и редактирането на заглавието на имота.

Изпълнение на изобразяване на флаг на страната върху плочки на картата, връщащо текущия контролиран статус

Преглед на подробности за имотния акт, потвърждаващ клас земя, собственост върху земята, идентификатор на акт, контролиран статус, покупна цена, пазарна стойност, състояние на продажба, списък на точните уникални идентификатори на плочки, включително географска дължина и ширина плюс адреси за всяка плочка в свързания имот

Портфолио на потребителския профил, представящ общия брой притежавани имоти, общ брой притежавани плочки, нетна стойност, увеличаване / намаляване на стойността на имота, списък на свойствата с изображения и обобщени подробности за всеки имот

Хетерогенна финансова система, състояща се от основна функционалносте като:

Добавяне и продажба на кредитно салдо

Наддаване за закупени вече имоти.

Покупка на имоти за продажба с незабавен трансфер на договор

История на транзакциите в реално време, записваща всички входящи и изходящи разходи с опция за филтриране

Изчисляван данък върху доходите за имот въз основа на клас земя за държава

Търговска цена между потребителите (пазарна стойност) за държава, определена в реално време

Цена на нова земя в реално време за държава, определена в реално време.



Играта има и MarketPlace, който представлява  списък на всички имоти за продажба от други потребители, изброяващи ключови данни, брой плочки, клас земя, държава, пазарна стойност, рекламирана цена,% спрямо пазарната стойност.

Страни, предоставящи статистически записи в реално време и исторически данни за цените на търговията, обемите и други за всяка държава.

Механизъм за референтен код, който записва и разпределя кредити.

Класация, която връща разнообразни резултати въз основа на опциите за филтриране

Защо трябва да бъдете част от Земята 2.

1. ПСИХИЧНА И ФИЗИЧЕСКА СВОБОДА

Можете да пътувате навсякъде: Earth 2 ще поддържа виртуална реалност (VR) и добавена реалност (AR). Бихте могли да пътувате до всяка част на света и да посетите всяка сграда, без да напускате физически апартамента си, да изисквате виза или да се притеснявате за пандемия.

Можете да създадете свой собствен свят: Във фаза 2 на Земята 2 ще можете да построите каквото искате на земя, която сте купили или наели от някой друг. Мечтали ли сте някога да построите собствена къща? Насочете се към Земя 2 сега!

Можете да рекламирате бизнеса си: В по-новите фази на Земя 2 собствениците на фирми, маркетинговите агенции и всеки биха могли да рекламират всичко. Ако притежавате парче земя, можете да платите някой друг да рекламира на вашата земя!

Можете да реализирате най-смелите си идеи: Комбинирайки силата на VR, AR, недвижими имоти, финанси, технологии, игри, бизнес, медицина и други концепции, можете да оставите въображението си да се развихри и да реализирате идеите си в реалност.

2. НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

В действителност можете да закупите земя за до 0,000001% от нейната цена и най-хубавото е, че можете да я продадете на каквато цена искате.

Можете да наемете вашите имоти

Можете да добивате ресурси.

Можете да спечелите данък върху доходите на земята


Има реферална система, при която вие и всеки, който използва вашия реферален код, получавате 5% бонус от продажбата. Това е за ограничен период от време. Чувствайте се свободни да използвате моя код за отстъпка: https://earth2.io/ DG6H70943Z


Можете да печелите от приходи от реклама. Когато рекламите се доставят на земя, която притежавате, ще получите част от приходите, генерирани от тези реклами, в зависимост от класа на земята, която притежавате.

3. ИГРАЙТЕ

Както казах преди, това е игра, която е създадена да бъде като или дори по-добра от игри като Minecraft, Fortnite, GTA, Apex и всяка друга планетарна или футуристична игра. Единствената разлика е, че ако това не е измама, ще можете да печелите пари или дори да станете милионер, надяваме се, че е второто.

4. ФИНАНСОВА СВОБОДА

Въз основа на горните точки, вие вече трябва да мислите върху финансовия потенциал на Еarth2 io от покупка и продажба на земя до генериране на пасивни доходи, добив на ресурси, правене на реклами, препоръки и много други.

Всеки парцел започва с цена от  0,1 долара. По време на писането на това, земята в  Москва струва до 4 долара за плочка, в България 0,80 цента, на остров Пукет в Тайланд е около 2 долара и това е едва 3 месеца зслед старта на Еarth2 io!

5 . Време

Финансови печалби: Еarth2  е едва на три месеца. Времето само по себе си не изглежда като непреодолимо оправдание да влезеш в нещо, но в повечето случаи времето е всичко. Ако сте имали шанса да купите биткойн три месеца след пускането му и сте го закупили само за $ 1, бихте спечелили повече от $ 61 000 по времето, когато е публикувана тази публикация. Адаптирайте този модел на мислене към Земя 2 и може да сте и милионер!

Ако имате любимо място в света, което смятате, че може да ви донесе доходи купете го. Сега ще ви струва стотинки. Поиграйте, пък ако имате късмет може и да спечелите. Аз лично си закупих имати в България, Москва, на остров Пукет в Тайланд и още 1-2 места. Честно казано се надявам да съм направил добра инвестиция.

Ако решите да се пробвате ви оставям един код за 5 % отстъпка от цената на всеки парцел:


DG6H70943Z



Мнения на хората, които участват в Еarth 2 io


Идеята на проекта може да промени игралната индустрия
пише Alex Jesus от Португалия

Проектът е страхотен. Разбирам основната загриженост на всички по отношение на тази схема за понци. Така че, нека видим какво имаме досега .. Devs обясниха, че са напредвали в изграждането на този проект и че това не е готова игра. Така че, който влиза в играта, jтрябва да знае,че  фаза 2 и фаза 3 все още се развиват. Повечето несигурности се дължат на теглене на пари, но вече тези проблеми бяха решени. Всички акаунти се проверяват и ще бъдат удостоверени като легитимни. Така че IDT се оплаква по отношение на този конкретен проблем просто ще изчезне. Друг голям проблем на играта са ботовете да купуват, продават и пречат на играта. Нямам представа как разработчиците ще се справят с това, тъй като все още е голям проблем.




На напълно противоположно мнение е пък  потребителят Davis от Обединеното Кралство

Никога няма да извадите парите си.

Хората, вече се нуждаят от нови потребители, които да се присъединят и да харчат, за да могат да се оттеглят.

Ето защо те оставят 5 звездни отзиви.

Ето защо имате такива двоични отзиви 5 звезди (хората, които искат да се присъедините) и 1 звезда, тези хора, които вече са извадили парите си и нямат интерес да подкрепят нещо, което е измама.

Купувате, след което чакате да увеличи цената. Обикновено продавате на 50% на пазара втора ръка.
Така че харчете 100, трябва да изчакате, докато стойността му се удвои, за да можете да го продадете на пазара за втора ръка, за да си върнете оригиналните 100.
Ако не увеличи стойността си или никой не го купи - никога няма да получите нищо. Заключен е. Сега разбирате 5-звездните отзиви 😂

Няма VR игра и никога няма да има. Техният екип е съставен от шепа фрийлансъри или „съветници“. Нямат действителен персонал. Просто регистриран бизнес, за да
обработват парите си.

Когато всичко спре да бъде печелившо, те просто ще изтеглят щепсела (не се притеснявайте, вие се съгласявате с това в техните T & C, когато се присъедините).







related

Онлайн бизнес 3019920768388775880

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item