stoineff

Виртуална разходка

 

Какво е виртуална разходка?

Виртуалната разходка е набор от сферични панорами, които са комбинирани в една логическа верига от области на земята. Има преходи между панорами, които са направени под формата на стрелки и бутони. Интерфейсът за управление на обиколката е придружен от удобна за потребителя навигация.

 

За кои обекти са необходими виртуални разходки?

По правило се създават виртуални разходки за вътрешни пространства. Това могат да бъдат частни къщи, апартаменти, офиси, търговски площи, изложбени зали, ресторанти, барове, музеи, библиотеки и др. Така например, ако се опитвате да продадете една скъпа вила, то вашето предложение може да бъде придружено от виртуална обиколка. Тогава ще бъде много по-лесно да я продадете дистанционно.

 

Виртуална обиколка на селска къща

За да продадете напълно завършен дом, виртуалната обиколка може да съдържа много повече точки за фотографиране, отколкото един апартамент. Това се дължи на наличието на допълнителни технически помещения, които не се вземат предвид от собствениците на градски апартаменти.

Фотографът на недвижими имоти трябва да представи интериора на спални, кухни, дневни, бани и коридори. Това е основната задача, тъй като жилищната площ е най-важна за потенциалния купувач.

Освен това трябва да премахнете технически помещения като балкони, лоджии, покриви, веранди, еркерни прозорци, зимни градини, гаражни входове, изби, перални, складове и котелни помещения. Снимките на тези помещения значително ще намалят времето за идентифициране на нуждите и обработката при закупуване на къщата.

Виртуалната разходка може да обедини всички места и гледки. Чрез VR очила ще бъде възможно да "влезете" в интериора и да се разходите из къщата.

 

Виртуална обиколка на луксозна къща

Къщата тип имение е разходка на "по-луксозната" версия на обикновена къща. Тази обиколка трябва допълнително да включва открити басейни, вътрешни дворове, шезлонги, частни кина, кабинети, конферентни зали, спа центрове, гримьорни, къщи за гости, стаи за слуги, охранителни постове, оръжейни зали и фитнес зали.

 

Кой се нуждае от виртуални обиколки?

Те намират място във всякакви професии и могат да помогнат на всеки бизнес, независимо от сферата.

Вие сте дизайнер и имате много завършени проекти? Чудесно, покажете резултата на 360 градуса.

Вие сте автомеханик и имате собствен автосервиз? Уведомете собствениците на автомобили, ако имате подземен етаж и асансьор.

Вие сте производител на хлебни изделия? Покажете на клиентите си колко красиви са вашите пекарни.

 


Кои фирми се нуждаят от виртуални разходки?

Всеки бизнес, който е фокусиран върху директен контакт с крайния клиент, може да се възползва от този метод на представяне на продукти и услуги. Тоест покажете тези места от реалния свят, където клиентът идва да направи покупка на продукта или услугата.

Преди всичко виртуалните разходки могат да подкрепят строителния бизнес. Например строителни компании, които изградят жилищни сгради (от дърво или бетон). Сферична обиколка на типичните оформления на апартаментите ще привлече вниманието на потенциалните новодошли клиенти. Те ще могат предварително да се запознаят със стаите, балконите и коридорите в апартамента. Също така, 3D разходката ще предаде възможностите за довършване от разработчика, наличието на детски площадки на територията на жилищния комплекс, качеството на асансьорните зали и паркоместата.

Вторият ешелон включва рекламни агенции и строители на сайтове. Всеки трябва да напредва, но не всеки има време и знания за това. Може да се окаже, че по отношение на популяризирането на своя бизнес, потенциалният клиент ще бъде по-уверен да сключи споразумение с рекламна агенция за извършване на пълен набор от услуги за промоция. По този начин клиентът сменя куп изпълнители за един и комуникира само с него. По-нататъшното делегиране на задачите остава в зоната на отговорност на рекламната компания.

 

Защо са необходими виртуални обиколки?

Основната цел на виртуалната обиколка е да ви мотивира да посетите определено място.

Тази цел е ориентирана към това да се предотврати броят на исковете поради фактора "очакване / реалност", който може да повлияе негативно на репутацията на мястото поради липсата на честна информация за обекта. Запомнете едно много важно нещо: никога не заблуждавайте потребителите

Източник: businessview.bg




related

туризъм 7197241711217383285

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item