stoineff

Бойко Борисов е арестуван

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е арестуван при операция на Главна дирекция "Национална полиция". Задържани са още няколко души от ГЕРБ. Акцията е във връзка с обявените от Лаура Кьовеши сигнали за престъпления в България.


От МВР уточниха, че задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е станало в рамките на мащабна операция във връзка със 120-те сигнала за престъпления в България, обявени от европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Съобщено бе, че се извършват претърсвания и изземвания на много адреси.


"Няма никой над закона"

Арестувани са и още няколко души от ГЕРБ, сред които бившият финансов министър Владислав Горанов, бившата депутатка Менда Стоянова, както и личният пиар на Борисов Севделина Арнаудова.

"Няма никой над закона", написа премиерът Кирил Петков минути след разпространяването на информацията за ареста на Борисов, без да уточнява дали посланието му е свързано с акцията.

related

Политика 957868509889803140

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item