stoineff

Поло блузи - какво да облека и как да избера

 

Какво трябва да има всяко момиче, независимо от общия стил на дрехите си? Разбира се, това е поло блузата - основен елемент от гардероба, който подхожда на всяко дамско облекло. Тази дреха в основата, тя е свързващ елемент в ярък дръзки тоалет, нежно допълнение към женствения грациозен вид.

Поло блузата може да се съчетае с всичко - от класическа рокля  молив до спортни панталони. Но какъв е правилният начин да носите дамско поло, така че да изглежда хармонично с останалите дрехи? Разберете по-нататък.



Видове

Разнообразието от форми и текстури ви позволява да изберете поло за всеки вкус и предпочитание. Най-известният стил  е с дълги ръкави, използван в студените времена. Ярки привличащи цветове, необичайни щампи ще се превърнат в основния елемент във вашата визия, а плътните модели в пастелни нюанси ще помогнат за създаването на лаконичен тоалет.

Бодито се счита за популярен и доста удобен стил. Този модел дреха може да бъде с дълъг ръкав - опция за хладно време, а с къс - елемент от лятна визия. Бодито осигурява свобода на движение, добавя елегантност към силуета и визуално коригира фигурата. Най-популярните модели са изработени от трико и са под формата на рокля. Самодостатъчна е, защото привлича всички погледи. Такава рокля може да се носи с чорапогащник. Струва си да се отбележи, че такъв плътно прилепнал модел ще седи изключително ефектно на момичета с тънка фигура.

През лятото и пролетта поло блузи с къс ръкав и деколте ще бъдат също актуални. Те придават чар на момичето, което ги носи, правят я да изглежда по-елегантна и по-секси. Често кройката се допълва от кройка с форма на капка, сърце на гърдите, прозрачни части или мрежа. Но за тежко студено време е подходящо термо трико, което има средна височина на шията и повишена устойчивост на студ.

Сред всички модели, предлагани на пазара – убедени сме, че ще намерите подходящото допълнение за Вашия гардероб.

related

новини 5773107639251761175

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item