stoineff

Какво е 360 градусов калъф за телефон?

360 градусовият кейс може да защити телефона ви по много различни начини. Той може да бъде прозрачен, устойчив на надраскване или ултратънък. Уникалният дизайн на този калъф предпазва телефона ви от удари и ожулвания, като същевременно запазва оригиналния си вид и усещане. Също така, предотвратява загубата на формата на телефона ви с течение на времето.

Какво е 360 градусов кейс за телефони?

360 градусовият калъф е иновация при аксесоарите за мобилни телефони. Това е калъф, който обгръща телефона ви от всички страни и го предпазва от козметични дефекти, като надраскване и счупване на корпуса при поставяне или изпускане. Често се изработва от полимерни материали, състои се от две части и вид протекция за дисплея, в повечето случаи, от закалено стъкло.



Устойчив на надраскване

Това защитно покритие за смартфони е предназначено да предотвратява драскотини, удари, замърсяване и щети от вода, като същевременно запазва тънкия дизайн. Освен това разполага с прецизни изрези за лесно боравене. Двете части са изработени от здрава пластмаса за максимална защита. Всеки от тях разполага и с вграден протектор за екрана, за да запази телефона ви безопасен и защитен.

Независимо дали използвате телефона си за бизнес цели или просто като лична играчка, този калъф ще го предпази. Неговият двуслоен дизайн предпазва от удар. Повдигнатата рамка около обектива на камерата помага за защитата на екрана от надраскване. Калъфът е снабден и с магнитно затваряне.

Ултра тънък

Качественият 360 градусов кейс  изглежда като естествено продължение на вашия телефон. Този калъф интегрира защита срещу удар на екрана и камерата в един безпроблемен дизайн. Той също така запазва формата си с течение на времето, което му позволява да запази външния вид и усещането на вашия телефон. Към момента, на пазара има такъв тип калъфи за повечето модели телефони.

Защитното покритие на този ултратънък калъф за телефон 360 е направено от здрави, ударопоглъщащи материали. Той разполага с външна поликарбонатна обвивка, която предпазва от удар, докато втори слой TPU защитава периметъра на кутията. В допълнение, повдигнатата рамка предпазва екрана от счупено стъкло. Той също така позволява безжично зареждане.

Ясен изглед на вашия телефон

С тези калъфи можете да защитите устройството си от драскотини и удари във всяка посока. Калъфът разполага с авангарден течен стъклен протектор за екрана, който се свързва със стъклото на устройството и повишава устойчивостта на надраскване. Защитното покритие е направено от прозрачни, микроскопични стъклени частици, суспендирани в течен разтвор. Тези частици са напълно безвредни и добавят защитен слой.

related

Стоки и услуги 3384543054085032079

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item