stoineff

Какво трябва да знаете за доставката на цветя

 



Какво трябва да знаете за доставката на цветя?

Цветята могат да бъдат доставени по много различни начини. Разходите за доставка често са включени в цената. Опаковани са в специална подаръчна кутия. Понякога фирма за доставка на цветя използва специални опаковки за цветята. По този начин те са защитени от повреда. Много компании също предлагат безплатно опаковане и доставка на подаръци.

Цветята се доставят по различни начини

Има няколко начина за изпращане на цветя. Има варианти за доставка на цветя и аранжировки с куриер. Доставените по куриер цветя често се считат за по-свежи от тези, изпратени по пощата. Температурните промени, които се случват по време на транспортиране обаче, могат да отменят ползата от свежестта. Аранжировките, доставени с куриер, обикновено изискват от получателя да разопакова, почисти и аранжира букета, преди да може да му се наслади.

Закупуването на местно отглеждани цветя може да намали въглеродния ви отпечатък и разходите за енергия. Местните ферми за цветя трябва да използват екологично устойчиви практики за отглеждане и доставка на цветя. Ако попитате цветаря откъде идват цветята му, може да ви помогне да направите информиран избор. Като алтернатива можете да изберете услуга за доставка на цветя директно до потребителя, която изпраща цветя направо от фермата. 



Цветята са опаковани по специален начин

Цветята са опаковани по специален начин, за да се гарантира безопасността им по време на транспортиране. Използването на кутии от велпапе е идеално за транспортиране на цветя, тъй като те имат устойчиво на влага лепило и е по-малко вероятно да се развалят при различни температури. Печатните кутии също са отличен избор, тъй като могат да бъдат отпечатани в различни цветове. Те също така могат да се компостират у дома и да се рециклират на бордюра.

Начинът, по който цветята се опаковат обаче, е различен в зависимост от това къде отиват. В Европа по-голямата част от цветята се купуват в супермаркетите, докато повечето хора в други части на континента отиват при цветарите. Това води до по-къса верига на доставки, което ги прави по-евтини. Освен това супермаркетите са склонни да купуват директно от доставчици и да не използват посредници, което прави процеса много по-прост. Някои супермаркети дори получават букети, сглобени от търговец на едро.


Цветята се доставят в подаръчна кутия

Цветята, доставени в подаръчна кутия, са отличен избор за специален повод. Поднасянето на букет в кутия придава индивидуален щрих и прави подаръка по-специален. Тези аранжировки варират от прости до елегантни и се доставят с персонализирана картичка и ваза. Опаковката също е красива и прави цветята по-впечатляващи.

Разходи за доставка на цветя

Ако се занимавате с доставка на цветя, трябва да разгледате свързаните с това разходи. Ако изпращате цветя често, може да ви е интересно да се присъедините към програма за членство, за да спестите пари от такси за доставка. Има няколко компании, които предлагат предимства за членство, включително безплатна доставка за бъдещи доставки на цветя. Някои от тези компании също ви позволяват да изпращате други подаръци, като шампанско, в допълнение към цветята.

Един фактор, който може да повлияе на цената на доставката на цветя, е видът цветя, който избирате. Ако искате букетът цветя да е свеж, трябва да изберете цветя през сезона. Цветята извън сезона се изпращат далеч от мястото им на произход и не са толкова свежи, колкото цветята през сезона. Тъй като повечето цветя се изпращат на много мили, те трябва да бъдат охладени или изпратени в специална изолирана кутия, за да оцелеят при пътуването. Освен това трябва да имате предвид нивото на обслужване на клиентите, предоставяно от компанията за доставка на цветя.


Ако имате още въпроси, можете винаги да разчитате на бутик Жардин – един от най-предпочитаните магазини, който предлага не само доставка на цветя Слънчев Бряг, но и до всяко друго населено място в страната. 


related

Стоки и услуги 2054686112028382865

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item