stoineff

Вижте кои са най-скъпите къщи в света

 Ако видите някой да кара скъпа кола, не е задължително той да е действително богат. Може да е не изплащане или изобщо да не е негова. Но при скъпите къщи няма съмнение: тези хора наистина са богати.

Ето и кои са най-скъпите къщи в света:

Бевърли Хаус – 135 милиона долара

Това е високо ценено място сред богатите хора. Например, президентите Кенеди, принцът на Монако и Риана са празнували в имението.

Имотът е само на няколко пресечки от булевард Сънсет и включва 28 спални и огромна градина. Можете да се разхождате там поне два часа, без да ви омръзне.

Къщата е построена през 1925 г. за Милтън Гетц, а 20 години по-късно става собственост на Уилям Хърст – медиен магнат.

Shepard Krech House – 140 милиона долара

Когато надписът „продава се” беше поставен в двора на имението през 2011 г., този дом беше обявен за най-скъпия имот в Съединените щати.

Имотът се намира в East Hamptons и повече прилича на мини-град. Оборудван е с 10 спални, четири камини, фитнес зала и галерия. Разбира се, има и самостоятелна къща за гости.

Spelling Manor – 150 милиона долара

През 2012 г, имението беше продадено за 150 милиона долара. Новият собственик разполага с 14 спални, 27 бани и голям брой тематични стаи. Само охраната на имението за един месец струва колкото няколко годишни заплати за обикновения човек.

Имението Хърст – 165 милиона долара

В имението можете да видите истинска зоологическа градина, три луксозни плувни басейна, винарска изба, наред с всякакви други богаташки глезотийки.

Не случайно имението бе използвано от Лейди Гага за един от проектите й.



Palazzo di Amore – 195 милиона долара

Въпреки че името звучи италиански, имението се намира в Калифорния. Това е къща, в която можете да се влюбите лесно. Внушителната вила е построена изцяло в средиземноморски стил. Включва бална зала, театър и зала за боулинг. Има също 12 спални и 23 бани.

Пентхаусът – 200 милиона долара

Намира се в центъра на Лондон и включва дори „паник стая”. Прозорците са от бронирано стъкло, а къщата е под денонощна охрана. В сградата има дори луксозен спа център.

Fair Field – 250 милиона долара

Намира се в Ню Йорк, и по-точно в The Hamptons. Къщата е толкова голяма, че съседите заведоха дело срещу собственика под предлог, че нарушава неприкосновеността на личния им живот.

В имота има театър, баскетболно игрище, боулинг зала и дори собствена синагога.

Пентхаус Tour de Odeon – 400 милиона долара

Пентхаус Tour de Odeon е известен като най-скъпият апартамент в света, намиращ се на върха на втората по височина сграда на брега на Средиземно море.

Вила Леополда – 750 милиона долара

През 1902 г. белгийският крал Леополд поръчва изграждането на вилата. Първоначално тя е предназначена за една от любовниците му. През 2008 г. попада в ръцете на руския милиардер Михаил Прохоров.

Антилия – 1 милиард долара

Най-скъпата къща, която се намира в Индия. Представлява небостъргач с 26 етажа. На един от етажите има храм, а на друг театър. Още един етаж е напълно обзаведен като спортно студио.

Сградата разполага с три хеликоптерни платформи и гараж с място за 168 автомобила.

Източник: milionerite.com

 

related

новини 1067855072726561578

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item