stoineff

Кои са най-топлите модели обувки?


Наличието на правилния чифт обувки може да ви стопли. Ако планирате да карате ски или сноуборд, трябва да имате добър чифт зимни обувки на краката си. Това ще направи пътуването ви по-безопасно и ще ви предпази от нараняване. За щастие на пазара има много страхотни ботуши, боти, апрески и още. За да можете максимално да се предпазите от студеното време, то на този етап, най-добра работа, ще ви свършат обувките от естествена кожа. Дамски боти естествена кожа, или мъжки, са подходящ избор през зимните сезони. В днешната статия, ще разгледаме едни от по-известните топли модели. 



Сорел Карибу


Независимо дали сте скиор, турист или просто обичате да сте навън през зимата, чифт Sorel Caribou са добър партньор. Този класически ботуш е изработен от първокласни материали и е проектиран да поддържа краката ви топли и сухи през целия сезон.

Sorel Caribou разполага с водоустойчива, изолирана конструкция. Вътрешният ботуш е изработен от 9 мм филц ThermoPlus. Тази изолация задържа топлината и влагата, осигурява комфорт и предлага издръжливост.

Тези ботуши също така разполагат с подвижен вътрешен ботуш, който се сваля лесно за бързо изсъхване. 


Мъжки ботуши за сняг Sorel


Тези със студени крака знаят, че зимните обувки са важни. Те не само предпазват краката ви от атмосферните влияния, но и топлят. Те също така са чудесни за изпълнение на задачи или за участие в някои от зимните дейности. Най-добрите ботуши обаче могат да бъдат доста скъпи. За щастие има много модели, които са толкова добри и са на по-достъпни цени.

Sorel предлага едни от най-добрите зимни обувки на пазара. Имат водоустойчива кожена горна част и подвижна подплата. Подплатата често е филц или овча кожа. Тези материали осигуряват отлична изолация, но могат да се намокрят. 


Ботуши от Феърбанкс на Columbia


Независимо дали се справяте със студена зима в Аляска или мека зима в ски град, обувките Fairbanks на Columbia ще поддържат краката топли и сухи. 

Отражателната облицовка Omni-Heat(tm) работи, като улавя топлината от тялото ви и я отразява обратно към вас. Това поддържа краката ви топли и удобни през цялата зима. Изолацията също така е направена да остане на място дори когато се намокри.

Гумената външна подметка Omni-Grip(tm) осигурява усъвършенствано сцепление върху различни повърхности. 


Bogs Classic High Insulated


Отличаващ се със 7 милиметрова неопренова конструкция, Bogs Classic High е водоустойчив и топъл ботуш за дъжд. Той също така разполага с разтеглива в четири посоки вътрешна обувка на Neo-Tech за допълнителна изолация от елементите. Това прави Bogs Classic High изключителен в своя клас.

Те не само са с привлекателен външен вид, но и добър начин да запазите краката си сухи в локви и мокри полета.

Външната подметка на Bogs Classic High върши добра работа за сцепление върху мек сняг и лед. Не е предназначен за по-тежки условия, но си струва да опитате в умерено студени дни. Има неплъзгаща се подметка и може да се почиства с бързо изплакване.


L.L. 

Независимо дали търсите сладки зимни ботуши или ежедневни ботуши, L.L. са най-добрите. Те са меки и удобни, като са произведени в САЩ. Тези ботуши са идеални за зимата, но можете да ги носите и в дъждовен ден. Те са водоустойчиви и дишащи, така че поддържат краката ви топли и сухи.

Ако търсите нещо малко по-прилепнало, можете също да намерите версии с подплата на тези ботуши. Те са направени от агнешко месо, така че са добър избор за студено време. Освен това са водоустойчиви, така че са идеални за есенна или зимна разходка из града.

Моделите за които ви разказахме, не винаги могат да бъдат открити в нашата страна. Ако търсите подходящ за вас модел, може да разгледате някои предложения на Zebra-Online


related

Стоки и услуги 3268468854064089770

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item