stoineff

Новини за отвлечената Мирослава Николова

Последни новини :Мирослава е открита мъртва


17-годишната Мирослава Николова, която изчезна в Перник преди седмица след тренировка, е отвлечена, съобщи БНР, позовавайки се на полицейски източници. Тя е изпратила писмо до близките си в което обяснява, че е похитена.
Според запознати с разследването, полицията работи по версията, че 17-годишната спортистка в момента не се намира в страната. Няма информация обаче дали Мирослава е засечена от Гранична полиция да излиза от България през някой от контролно-пропускателните пунктове.
Според непотвърдена информация сред другите версии, по които се работи, е инсценировка на отвличане, твърдят близки до разследването на случая.
Момичето изчезна на 7 ноември вечерта след тренировка по таекуондо в Перник. За момента от МВР не дават никаква информация за инцидента. От прокуратурата категорично опровергават версията за отвличане. Оттам отрекоха и тиражирана информация, че Мирослава е похитена, защото мъжът на сестра й получил 6 млн. лв. наследство. „Сестрата наскоро теглила кредит. Ако имаш наследство, ще вземеш ли заем?!”, коментираха запознати.

Отвлечената Мирослава е обявена за издирване във всички информационни системи като Шенген и Интерпол, каза на пресконференция днес комисар Валентин Димитров.

По думите му се работи активно за издирването на 17-годишното момиче. Близките й в момента подават данни за хората, с които е общувала, но до момента няма резултати, каза още Димитров.

Полицията работи по всички версии. Голяма част от слуховете за изчезването на момичето обаче се опровергават. Няма писма и искания за откуп от близките на момичето. Не е подаден и сигнал в полицията за намерено в близост до стадиона момиче. Направена е и проверка във всички болници в околността и никъде в тях няма настанено изнасилено момиче.

Прави се всичко възможно и се надявам до края на седмицата да можем да се похвалим с щастлив край на случилото се, изрази надежда комисар Димитров.

Мирослава Николова избягала, или похитена?

related

новини 8751425878610479598

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item