stoineff

Почина мъж от с. Спасово - пострадал при катастрофа
В резултат на травма (фрактура на черепа и изпадане в кома), получена при катастрофа на 08 април около 19.12 ч. в с. Спасово, община Чирпан, когато поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка), в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в каменна ограда на дом № 32, лек автомобил „Фолксваген Лупо“ с хасковска регистрация, управляван от 22-годишната В.И. от Чирпан, пътникът Т.Р., 41-годишен, от с. Спасово, община Чирпан, е починал на 15 април в 19.30 часа в МБАЛ „Киркович“ – Стара Загора.

След инцидента водачката на автомобила е тествана с дрегер за употреба на алкохол, ката апаратът е отчел 1.05 промила. Издаден й е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба, съобщиха от полицията.

При инцидента пострада и возещата се отзад в колата двегодишна дъщеря на Т.Р. – А.Р., която е получила комоцио, но е без опасност за живота.

Още по темата: Как да процедирате ако сте пострадал при ПТП

related

новини 4067113653494123719

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item