stoineff

Почина мъж от с. Спасово - пострадал при катастрофа




В резултат на травма (фрактура на черепа и изпадане в кома), получена при катастрофа на 08 април около 19.12 ч. в с. Спасово, община Чирпан, когато поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка), в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в каменна ограда на дом № 32, лек автомобил „Фолксваген Лупо“ с хасковска регистрация, управляван от 22-годишната В.И. от Чирпан, пътникът Т.Р., 41-годишен, от с. Спасово, община Чирпан, е починал на 15 април в 19.30 часа в МБАЛ „Киркович“ – Стара Загора.

След инцидента водачката на автомобила е тествана с дрегер за употреба на алкохол, ката апаратът е отчел 1.05 промила. Издаден й е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба, съобщиха от полицията.

При инцидента пострада и возещата се отзад в колата двегодишна дъщеря на Т.Р. – А.Р., която е получила комоцио, но е без опасност за живота.

Още по темата: Как да процедирате ако сте пострадал при ПТП

related

новини 4067113653494123719

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item