stoineff

Училище в Ахалцихе

На юг от Тбилиси (за тези които не знаят столицата на Грузия) има едно малко градче с 19 000 хиляди жители - Ахалцихе. какво очаквате да видите на такова място ако не училището на бъдещето:






Снимките са свалени от профила на президента на Грузия - Михаил Саакашвили. Смятам, че всички помните, че Грузия е бивша страна от СССР - доста по - силно повлияна от комунистическия режим (не ми се ще да ви показвам в тази тема снимки за извършваните репресии в Грузия).

 Ще ми се и в България някой от нашите президенти, или министри да има във фейсбук страницата си нещо уникално, нещо с което да се гордеем, че сме българи, че работим. Преди време бях писал за електронното правителство на Естония. Ще продължавам да давам примери, че политическото безхаберие е виновно за дереджето в което се намира в момента България - не само в сектора образоване, а и в енергетика, туризъм, селско стопанство. Докато другите хора работят ние вегетираме и се оплакваме, че комунистите са опропастили държавата, без да съзнаваме, че за настоящето и политиките, които се водят в момента сме отговорни само ние.

related

оПозиции 8956878850180089209

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item