stoineff

PR Interview


PR Interview

Това наше предложение беше конкретно за един форум и неговите потребители. Тъй като темата намери широк отзвук и имаше голям интерес сред предприемачите в него ние решихме да дадем възможност на всеки бизнесмен да се възползва от нашите услуги.

Какво представляват различните пакети и каква е разликата между тях?


Начинаещ - След като осъществим връзка с вас и вие поръчате пакета, ние правим проучване на бизнеса ви, както и нишата, в която се развива. Проучваме и конкуренцията ви онлайн.

След това изготвяме въпроси свързани с конкретиката и спецификата на бизнеса ви и ви ги изпращаме, за да отговорите на тях възможно най - честно, след което ни връщате обратно интервюто. В публикацията имате право да поставите до два линка към вашия сайт.

След като публикуваме статията Ви, ние ще я добавим в наши социални профили - facebook, Svejo.net, twitter, Google+ Получавате също и пинг на статията.

SEO Гуру - този пакет надгражда пакета начинаещ. Освен интервюто, ние ще напишем и статия, в която е описан бизнеса ви, идеите му, предимствата и недостатъците му. Статията и интервюто се предшестват от създаване на "събитие" във facebook и покана до потребителите за участие в него (събитието се представя като онлайн семинар - обучение)

Бизнесмен - В него освен всичко, което получавате със SEO Гуру пакета ще получите - Прес съобщение Press release и изготвяне на инфографика [Infographic]при подадени от вас данни и цифри.

Пример за интервю.
Пример за инфографика.
Пример за Press release
Пример за събитие във facebook
Пример за статия

Цените са изключително ниски дори и за онлайн пазара в България! Резултатите са гарантирани! Комуникацията е бърза и добра! Опитайте сами! За конаткти

-->
-->

related

Интервю 3303013949352899389

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item