stoineff

Валя Иванова от Бургас е скочила от мостика до Морската градина

Валя Иванова от Бургас,
Валя Иванова от Бургас

Последни новини. Красивата Валя Иванова от Бургас, която полицията вече втори ден търси, най-вероятно е скочила в морето от мостика до Морската градина, предава Нова тв. 

Странно за разследващите е, че бащата Иван Иванов, пенсиониран служителна рафинерията в града, не желае каквато и да е информация да изтича към журналистите. Именно това навеждало на съмнения, че става въпрос за конфликт между нея и баща й.

От полицията категорично отричат да е имало конфликт с приятеля й Валентин Георгиев, който е техен служител.Друга версия споделя пък местното издание Флагман. Според изданието жестока лична драма е подтикнала  към смъртта 25-годишната Валентина Иванова от Бургас.
Тя е вземала  продължително време хранителни добавки с неясен произход, за да поддържа стройната си фигура. Това довело до хормонален дисбаланс младото момиче.

„Изследванията от последните 15 дни бяха повече от тревожни, тъй като женските хормони бяха паднали до нива, от които ставаше ясно, че не е възможно да стане майка. Това дълбоко я тревожеше и затова отиде на психиатър, явно успокоителните не са могли да помогнат.”,

 това са думи на близък на Валя човек пожелал анонимност цитиран от "Флагман".  В деня, в който тя изчезнала, е изпратила SMS  на своя работодател д-р Даниел Илиев, за да оправдае отсъствието си от работа:

„Не ми е добре, много ме боли корема, не мога да стана от леглото, няма да дойда на работа, ако съм по-добре следобед съм на линия, извинявай”.В почивния ден днес д-р Илиев е в кабинета си на ул. „Средна гора” 21 и стерилизира инструменти. Докторът бе спокоен и довери, че вече бил разпитан от МВР, но не са се сетили да го питат дали е получавал SMS. Той е изпратен в 8,00 часа на 15 април. Около полунощ на тази дата Валя изчезва.

Отпаднали са всякакви съмнения, че младият и симпатичен доктор е поддържал паралелна връзка с красавицата. 

„Това е изключено, защото Валентина имаше много сериозна връзка с полицая, виждал съм го. Двамата много се обичаха и бяха предани един на друг. Той поддържаше перфектна спортна форма и струва ми се, че тя се беше увлякла в аеробните занятия, напоследък все повтаряше, че не си харесва тялото. А не виждам какво по-хармонично и съвършено можеше да се получи от нейната фигура”, каза д-р Илиев. На него му се родило детенце на 31 март т.г. и той също си имал нормална брачна връзка. Затова триъгълникът там е изключен. Валентина била много сериозно и интелигентно момиче и си гледало отговорно работата.

Засега единствената най-сериозна причина за самоубийство, ако действително има такова, е тежкият психически проблем на Валя, свързан с хормоналния дисбаланс на тялото, настъпил вследствие на тежките тренировки и нерегламентирания прием на хранителни добавки. За да постигне съвършена форма тя всяка вечер е и бягала край нивите в Лозово.

Стоматологът, с когото тя работи вече две години, е убеден, че Валентина била в идеални отношения с майка си баща си. „Баща й е много сериозен човек, а с майка си се чуваха редовно в Австрия. Бяха повече от майка и дъщеря – приятелки”, каза д-р Илиев.

В Лозово също изключват версията конфликт с баща й Иван да е докарал Валя до съдбоносното решение да сложи край на живота си. Мъжът бил изключително дружелюбен и кротък. Той разказал на съседи, че в нощта на изчезването на Валя е говорил с нея последно около 23 часа. Попитал я дали ще влезе в банята.

Тя пушила цигара и казала, че ще си легне. Той бил убеден, че тя е в леглото си и спи. Майката на Валя – Пенка, която работи в Австрия, научила от интернет за семейната трагедия, ужасена е и в момента пътува по спешност към България. Всички близки на семейството търсят следа от Валя по брега в Бургас.

„Получихме информация, че е била засечена от камера, разположена на Казиното, че е забелязана към моста. Вече очакваме най-лошите новини. Хората в Лозово са в шок”, казаха жители на бургаския квартал. Цяла нощ къщата на семейството на Валя е останала да свети в очакване на развръзката.

Друга версия гласи, че става дума за отвличане, или по тежко криминално престъпление. Ето какво гласи един коментар на Николай Ветев във Фейсбук:


Няма престъпление в България без участие, покровителство или ръководство на полицаи. Полицията в България, в голямата си част е с видими психически отклонения. Още от времето на „Тато“, милицията/полицията се ползваше и продължава да се ползва с безкрайни „неписани“ привилегии. Този тип хора не са свикнали да делят или да отстъпват нещо даром.
Какво имаме в този случай: Красиво и интелигентно момиче, с майка в чужбина и собствена къща, работеща в клиника и срещаща се с различни хора от различни социални групи, живее на семейни начала със полицай. Според всички техни познати,,.. са били влюбени и искали да се женят“ Искали или искал???
Явно момичето се е оказало доста интелигентно и е успяло да врътне полицаят! Незнам защо си мисля, че това момиче знае нещо и следващите седмици ще гръмне „бомбата“.

related

новини бг 3763887239998382386

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item