stoineff

51 годишната Моника Белучи: 7 цитата за красотата

monica-bellucci

Днес (30.09 2015 г) Моника Белучи навършва 51 години. Тъй като тя е доста красива жена идол на много млади момичета и мечта на много момчета ето какво казва тя за красота:

1. "Според мен е нелепо, след като си млада и красива, да ставаш държанка на някой тлъст чичко и единственото, което правиш, е да се вихриш по купоните. Красотата е необходимо да ни помага да постигнем хармония, любов и смисъл в този луд свят."

2. "Познавам много красиви хора, които живеят ужасно. Чувстват се толкова некомфортно в кожата си. Да си наясно със себе си не е свързано с това как изглеждаш, а как се чувстваш."

3. "Чувствам се приятно и наясно със себе си, но не защото съм красива."

4. "Всяка диета граничи с мазохизма!"

5. "Никога няма да бъда кльощава. По природа съм много мързелива. Обичам да си хапвам. Такава съм си - истинска. И нямам намерение да ставам неистинска."

6. "Красотата се превръща в проблем за жената само в два случая - след като я няма или когато освен нея няма нищо друго."

7. "Красотата наистина е сила, но само ако умееш да се възползваш правилно от нея. Все едно да имаш "Ферари" - ако не можеш да шофираш добре, все едно нямаш нищо."

related

новини 8036760011656351954

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item