stoineff

Отслабнете здравословно - Ден ІІІ

Събуждате се с усмивка на лицето, започва трети ден (ако сте попаднали случайно на тази статия вижте началото тук) от вашето преобразяване изтекоха неусетно. 

Не се подлъгвайте да се качвате на кантара. Все още е рано. Днес ще почувствате първите признаци на подобряване на хормоналната среда в организма - вече кортизола (се отделя в по - малки количества), серитонина има леко  повишение, новият човек е по-усмихнат, по - весел, по - чаровен вие забелязвате това и въпрос на време е и околните да го забележат.

Днес преди закуска е моментът за малко движение. Направете лека гимнастика 5- 10 минути по ваш вкус - скачане на въже, подскоци, аеробика, коремни преси, тичане - всичко зависи от обстановката в, която се намирате, преценете най - подходящото и най - доброто за вас в случая, ако живеете в апартамент в София например направете 30 -40 клякания и 20 - 30 коремни преси вкъщи. Следва душ като редувате студена и топла вода - това ще подобри кръвообращението Ви и ще тонизира организма Ви.

Варено яйце за закуска с чаша зелен чай и бегом на работа (вземете си киселото мляко и един от зеленчуците, които купихте вчера). Яйцето е пълноценна храна, белтъка ще даде на мускулите аминокиселините, от които се нуждаят за да се възстановяват от повишената активност, минералите, мазнините  и витамините от жълтъка, ще ви дадат необходимата енергия и хормонален баланс на организма.

Спрете отново по - далеч от работното си място и походете 5 минути пеша. Днес пийте повече вода, организма ви ще има нужда от нея. Към 10 ч. вероятно ще почувствате глад. Изяжте зеленчука, който си носите и пийте вода, или чай. Обядвайте обичайното, но отделете 5 минути да се огледате около вас - намерете подходящо заведение, магазин, или капанче, от което можете да вземете нещо здравословно утре на обяд.

След обяд е времето за киселото мляко.


След работа отново през магазина - овесени ядки, мюсли, риба тон, маслини, зехтин, пълнозърнест хляб, плодове, зеленчуци - започвате да пазарувате здравословна храна за цялото семейство, постепенно и неусетно всички около вас започват да се хранят правилно и здравословно (съпротивата вкъщи ще бъде сломена постепенно) Прибирате се и е време да сготвим пилето и кафявия ориз закупени вчера. Рецептата  не е тайна - Пиле с ориз бързо и вкусно - не пържете месото и ориза, не правете запръжки, използвайте свежи подправки и билки - копър, магданоз, риган, всичко, което обичате в съчетание с пиле ... дори и сол (но не прекалявайте все пак - между другото, ако можете да си го позволите ползвайте калиева сол) Днес заради ориза ще трябва да вечеряте 3 часа преди лягане. Помислете отново за място близо до вас където ще можете да спортувате, да играете хоро, спортни танци, да плувате, да тичате, да скачате на въже, да играете волейбол, футбол, баскетбол, таекуондо, карате,бокс, борба, фитнес, йога, пилатес, аеробика, изобщо помислете и решете кой е спорта който ви влече пък и е близо до вкъщи ... казвам помислете и се настройте защото е близо деня, в който ще ви изпратя да спортувате ... Усмивка, секс с половинката преди лягане, навийте си часовника за по - ранно ставане утре и ... лека

related

Отслабнете здравословно - бъдете човека 1454436560770372966

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item